Baby’s Bedtime Story Box – editura Usborne

In postarea anterioara scriam ca indragim cartile in limba engleza, pe care copiii nostri le-au descoperit mai ales prin intermediul editurii Usborne si pe care le rasfoim aproape zilnic. O mare parte din ele le-am achizitionat prin intermediul Ancai Bolos si al magazinului ei virtual, In minunata lume a cartilor. Trebuie sa marturisesc ca, pe langa frumusetea si calitatea cartilor Usborne, am fost fermecati si de caldura si amabilitatea acestei tinere mamici, care indrageste cartile la fel de mult ca si noi, daca nu chiar mai mult!, prin gesturile extraordinare pe care le face, nu atat pentru castigul personal, cat pentru castigul sufletesc si spiritual a multor copii, la care ajung cartile pe care le distribuie ea! ❤

De la Anca am primit un minunat set de carti, foarte frumos ilustrate si cu subiecte usoare si placute, usor de asimilat ca fir epic pentru cei mici – Baby’s Bedtime Story Box .

Panorama2

Sunt 6 carti, protejate de o cutiuta cartonata, care le serveste numai bine de ‘casuta’, cum spune unul din copii. Cartile sunt cartonate, in format mediu ( aprox. 20×16 cm, 24 pagini, fiecare din carti gazduind 6 povesti) , cu foi lucioase, ilustrate color, in culori vii, foarte placute. Subiectele sunt pline de sensibilitate, personajele sunt diverse animale, personalizate atat de frumos si intr-o maniera atat de aproape de sufletul mic al copiilor, incat nu se poate sa nu le indragesti, dupa ce le descoperi frumusetea!

13new0115_1_03

Le citim nu doar la ora de culcare, pentru ca e mai problematic timpul dinaintea somnului la noi in familie si trebuie sa gandim bine cum organizam timpul si activitatea premergatoare orei de culcare, asa incat in final sa pice adormiti toti cei patru copilasi ai nostri :)), insa in orele mai linistite si de ragaz apelam la aceste carti, pentru o lectura usoara si domoala.

13new0115_1_07

Cartile se numesc Baby’s Stories, insa probabil se refera la copilasii care vorbesc limba engleza ca limba materna, asa incat lectura curge fluent pentru ei si probabil chiar il aduce pe Mos Ene pe la genele acestora, insa pentru noi, care descoperim farmecul limbii engleze ca limba straina, cartile sunt incitante si pentru copiii mai mari, care descopera si singuri  lectura si traducerea unor povestioare minunate. Din acest motiv, le recomand nu doar celor de un anisor, ci si copiilor de 8 ani, cum e fetita noastra cea mare, careia ii face placere sa se cufunde in paginile acestor volume!

13new0115_1_06

Iti multumim pentru acest cadou minunat, Anca, si promitem ca vom reveni asupra lor, cand vom reusi sa imortalizam in imagini interactiunea dintre copii si minunatele carti de la Usborne! ❤

Daca doriti sa comandati si voi carti pentru copii de la editura Usborne, va recomand sa luati legatura cu Anca la  adresa de e-mail inminunatalumeacartilor@gmail.com  sau direct pe contul ei de facebook, cu siguranta veti fi tratati cu aceeasi amabilitate si promptitudine de care am avut parte si noi.

Advertisements

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s