JOCUL DE MARTI – Cuburile de construit Il Leccio – CLIC

Initiez o traditie cu articolul de astazi, si anume categoria de sugestii si prezentari in forma JOCULUI DE MARTI. Cu siguranta nu vom duce lipsa de inspiratie, in virtutea fluxului de jucarii care ne trece regulat prin casa…

Astazi as vrea sa vorbesc, plina de fascinatie si de incantare, de jocul Clic, al firmei italiene Il Leccio. Sunt cuburi de lemn, de foarte buna calitate, tratate si vopsite in asa fel, incat respecta normele de siguranta pentru copii. Aspectul inovativ si interesant este ca pe aceste cuburi s-au aplicat capse mari, prin care devine posibila imbinarea dintre mai multe piese, putandu-se construi astfel diverse obiecte.

14699752_1237380166326457_1976184577_n

Jocului de imaginatie cu cuburi din lemn i s-a adaugat cel de motricitate fina, al prinderii capselor perechi-perechi, ceea ce aduce un plus valorii jocului, nu scade deloc potentialul creativ al jocului de cuburi, copiii au loc sa isi imagineze atat un robot, cat si un avion sau un carucior pentru papusi :). Piesele sunt mari, capsele sunt foarte solid fixate in lemn, producatorul le recomanda de la 3 ani, dar sub supravegherea parintilor, cu siguranta ar putea fi introduse si mai curand in activitatile copiilor!

14628296_1237380072993133_1458553312_n

Bonus:  cuburilor din lemnnu li se pot adauga doar capse, ci si magneti! Un joc tare simpatic si drag copiilor mei este cel de mai jos. Sunt diverse forme din lemn, cu puncte magnetice asezate in asa fel incat sa formeze diverse unghiuri cu celelalte piese, asa incat se pot crea multe figurine haioase si interesante. Daca il gasiti pe undeva, merita sa investiti in el, nu doar pentru copii, ci si pentru nepoti! 🙂 Nu stiu de ce, dar am senzatia ca, in materie de jucarii, foarte multe idei de valoare nu mai sunt exploatate in materie de jucarii, mergandu-se pe ieftin si colorat, decat pe trainic si bun.

 

vnhfzku

bhgdhgh

dfsdg

Sa cresteti frumos, cu chef de joaca! ❤

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s