Reguli de joc – My first Activity/ Activity Kinder Piatnik

17

ACTIVITY KINDER

E un joc de comunicare verbala si non-verbala excelent, recomandat pentru copii de minim 4 ani, de la 3 la 16 jucatori.

Doi elefanti se plimba prin jungla, in drumul lor spre apa. Jucatorii ii vor conduce pe elefanti prin jocul de pantomima si ghicitori pe drumul prin padure. Care din elefanti va ajunge primul la izvor?

Mai intai se va forma planul de joc. El consta din 6 piese colorate imprimate fata-verso, care arata urme de elefanti albastre, rosii si galbene. In functie de durata de joc dorita si de varsta copiilor, parcursul planului de joc poate fi scurtat sau ales in varianta lunga.

Jetoanele arata desene cu sarcini de executat. Pe spatele jetoanelor sunt, de asemenea, urme de elefanti, in diferite culori.

Copiii se vor imparti in doua grupe de minim 2 jucator si isi vor aseza elefantii pe locul de start. Primul jucator va trage o carte din teancul care a fost amestecat bine inainte. Comanda indicata pe cartea respectiva va trebui explicata echipei lui, fara a fi numita efectiv. Jucatorul poate sa aleaga daca foloseste pantomima sau daca mai degraba va desena sau va explica indicii, pentru ca echipa lui sa deduca ce avea el de mimat, de pe jeton.

Timpul necesar fiecarei ture poate fi stabilit de la inceput, in functie de varsta jucatorilor.

Daca jucatorul a reusit sa explice notiunea respectiva si echipa lui a ghicit, ei vor avea voie sa mute elefantul pe spatiul urmator de pe plansa de joc, de acea culoare cu cea de pe spatele cartii tocmai folosite.

In final, castigatoare va fi echipa care ajunge prima la finalul traseului.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri! ❤

 

18

Lasati un comentariu