Reguli de joc – Cowboy Schreck Hasbro

Cowboy Schreck – Calutul naravas

23473106_1644804372250699_5456200644251768921_n

Pregatirea pentru joc:

Magarusul trebuie asezat in pozitia potrivita (cumva ingenunchiat cu picioarele din spate), astfel: tine bine cu mana stanga suportul pe care sta magarusului, iar cu dreapta apasa si impinge spre spate capul sau, cat de mult se poate, pana picioarele din spate sunt indoite, apoi lasa USOR, atunci magarusul ar trebui sa ramana ingenunchiat.

Primul jucator pune saua pe magar, apoi urmeaza altul la rand. Fiecare jucator trebuie sa aseze pe rand cate o piesa la alegere pe spinarea magarului, DOAR agatata sau pur si simplu asezata pe sa, nu de cap,urechi,etc. Alegerea nu e chiar usoara, avand in vedere ca piesele mai mici sunt mai usoare si mai greu de agatat, iar cele grele pot “speria” magarusul, care va sari in picioare, caz in care esti descalificat.
In momentul in care un jucator aseaza o piesa in sa si deranjeaza astfel alta piesa agatata anterior sau tot piesa lui va cadea din sa, acel jucator va fi descalificat si eliminat din joc.
Astfel, castigatorul va fi ori cel care aseaza ultimul cea din urma piesa in saua magarusului, fara a-l speria, ori cel care ramane ultimul,dupa ce toti ceilalti jucatori au fost descalificati, pentru ca au facut sa cada piese din sa sau au speriat magarusul.

ATENTIE! Orice piesa asezata sau agatata in sa TREBUIE sa atinga saua, nu doar vreo piesa pusa in sa inainte de asta. De aceea trebuie cautat un loc si o pozitie in care piesa respectiva atinge saua. In timpul asezarii piesei, jucatorul respectiv nu are voie sa atinga sau sa tina magarusul cu mana.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri! ❤

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s