Reguli de joc – Kleiner Rabe hat Geburtstag Kosmos

banner_Rabe-Party_03

 

              Micul corb isi sarbatoreste ziua de nastere

41j0L6A868L._SY355_

„Unde sunt cadourile mele?”, striga micul corb, cand vin prietenii lui in vizita,de ziua lui de nastere. E drept, ei s-au gandit la un joc si au ascuns toate cadourile pentru corb. Si daca nu ii vor ajunge darurile, unele sunt in dublu exemplar. Cine ghiceste ce cadouri se ascund sub pachete? O memorie si o gandire buna ar putea ajuta!

  • Materiale:
    16 carti cu prietenii micului corb-pe care este o imagine a acestora si cadourile pe care fiecare le aduce
  • 13 pachete
  • 16 cadouri
  • 1 corb

Pregatirea pentru joc:
Cartile cu imaginea prietenilor se amesteca bine si se aseaza in teanc intr-o parte. Cartea de deasupra va fi intoarsa cu imaginea in sus.
Pe mijloc se aseaza cadourile rotunde, iar peste acestea se aseaza pachetele, in asa fel incat sa nu se zareasca ce cadouri sunt dedesubt. Trei dintre cadouri vor ramane descoperite.

Copilul cel mai mic ia micul corb in dreptul sau si incepe jocul. Priveste la cartea prietenului, cea care e in teanc deasupra, desoperita, si se uita ce cadouri a adus acesta. Daca cele trei cadouri sunt exact cadourile (cipurile rotunde de pe masa) care nu sunt acoperite de pachete, se va alege urmatoarea carte a prietenului, prima punandu-se aleatoriu in teanc.

acf
Primul jucator se gandeste si alege ce pachet sa descopere, pentru a gasi un cadou indicat pe jetonul prietenului micului corb. Inlatura un jeton „pachet” si il va repune pe unul din cele trei cipuri rotunde care sunt descoperite. ATENTIE! Nu se permite intoarcerea vreunul cadou sau acoperirea unui cadou care este deja pe jetonul prietenului, ci alta imagine. Daca totusi sunt doua cipuri identice, cu acelasi cadou indicat (de exemplu, un ursulet), iar pe jetonul prietenului este doar un ursulet, se poate acoperi unul din ursuleti cu jetonul „pachet”. Daca cipul cu cadou descoperit este pe jetonul prietenului, jucatorul are voie sa mai ghiceasca inca un cadou. Daca e iarasi pe jetonul prietenului, iar are voie sa caute un cadou, pana cand nimereste un cadou care nu e pe jetonului prietenului micului corb.
Dupa aceea, urmatorul jucator este la rand si va prelua pe micul corb.

Ideea jocului este ca, in momentul in care un jucator a descoperit un cadou, prin inlaturarea jetonului „pachet”, iar pe masa sunt celelalte cadouri aratate pe jetonul prietenului, atunci jucatorul respectiv are toata seria de cadouri de la acel prieten, moment in care are voie sa ia si sa pastreze jetonului prietenului, din teanc. Urmatorul jeton va fi descoperit si jocul continua in aceeasi maniera, pana cand se termina toate jetoanele. Cine are cele mai multe jetoane in final este declarat castigator. Este posibil sa fie o egalitate de jetoane, situatie care permite mai multi castigatori.

Daca se intampla ca ultimul jeton al prietenului sa fie intors, iar cadourile sa fie toate descoperite pe masa, nu acoperite de pachete, runda nu se ia in considerare.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri! ❤

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s