Reguli de joc – Hoch hinauf! Piatnik

Hoch hinauf! – Piatnik

hh1

Fiecare jucator (intre 2 si 4) primeste cate o scara de pompier. Jucatorul cel mai mic ca varsta incepe jocul. Acesta invarte sageata de la discul rotund, cu culori. Daca sageata se opreste in dreptul spatiului albastru, de exemplu, el isi va fixa scara sa de suport la prima culoare albastra, considerata de sus in jos. Daca sageata se opreste intre doua culori, se repeta miscarea.

DSCF1709
Un spatiu de pe disc este ocupat de imaginea unui pompier. Daca sageata cuiva se va opri in dreptul acestei imagini, jucatorul respectiv are voie sa aleaga scara oricarui adversar de-al sau (de regula o va alege pe cea care a ajuns cel mai sus) si sa-i desfaca surubul, scara cazand astfel la pamant, iar jucatorul respectiv fiind nevoit sa reia jocul de la zero.
Jocul se termina cand unul dintre jucatori reuseste sa fixeze scara sa cel mai sus, la ultimul orificiu (acela care e reprezentat de mai multe culori). Acest jucator este considerat castigatorul.

hh2

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri! ❤

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s