Reguli de joc – Alles Zauberei Noris

Materialele magice ale marelui vrăjitor se ascund. Desigur, Marele Maestru nu le caută el însuși, ci îi trimite pe micii săi ucenici in căutarea lor. Cine crezi că este cel mai priceput să adune lucrurile din nou?

Jocul este recomandat pentru 2-4 jucatori de 4 ani+.

Alles Zauberei este un fel de joc de memorie. Cu toate acestea, atat fața, cat și spatele cărților sunt imprimate cu motive. Fața are un fundal alb pe care se poate vedea una dintre cele cinci ustensile magice pierdute (amuletă, elixir, bufniță, carte magică, pălărie magică). Pe spate este prezentat una dintre cele cinci ascunzatori (pat, trepied, șemineu, cufăr, ceas) pe un fundal colorat. Fiecare combinație este disponibilă exact o dată, deci există un total de douăzeci și cinci de cărți, dintre care trebuie să o găsești pe cea potrivită în combinatia Alles Zauberei. Pentru a face acest lucru, cărțile sunt distribuite pe masă cu ascunzatoarea, cu partea colorată orientată în sus.

Sa nu va asteptati acum ca trebuie sa dezlegati o combinație simpla, usor de tinut minte… Nu este atât de simplu în atelierul unui vrajitor! Totusi, în ​​Alles Zauberei, zarurile decid ce trebuie cautat. Zarul cu ascunzatori determină ce cărți pot fi intoarse. Dacă indica cufarul, de exemplu, puteți întoarce una dintre cele cinci cărți cufarul. Zarul cu ustensile indica ce material vrajitoresc trebuie găsit. De exemplu, dacă arata cartea magica, trebuie să găsiți cartonașul cu cufarul în spatele căruia este ascunsă cartea cu vrăji. Dacă jucătorul care se află la rand reușește să facă acest lucru, el poate lua cartea și o va așeza în fața lui cu ascunzatoarea în sus. Apoi poate să arunce din nou zarurile și să-și încerce din nou norocul. De îndată ce va intoarce o carte gresita, este rândul următorului jucător.

În timpul jocului, se poate întâmpla, desigur, ca zarurile să afișeze o combinație care a fost deja găsită. Merită să fii atent de-a lungul jocului si iata de ce: dacă iti amintesti la cine este cartea corespunzătoare, o poți fura de la coechipierul tău. În cazul în care cartea cu combinația pe care o la tine, nu o poti castiga din nou, dar poti arunca zarurile din nou și căutarea.

Dacă ai fost atent pana acum, probabil te intrebi deja ce se află pe a șasea fateta a zarurilor. La urma urmei, există doar cinci motive pomenite pentru fiecare dintre ele, dar un cub are șase fețe. Ei bine, acolo se afla cate un joker. În funcție de zar, poti alege ascunzătoarea sau materialul pentru combinatia care trebuie gasita. Dacă ești foarte norocos și nimeresti pe zaruri ambii jokeri, poti alege liber orice carte. De îndată ce cea de-a cincea carte este luata din setul unei ascunzatori, jocul Alles Zauberei se incheie. Ucenicul vrăjitorului care are cele mai multe cărți în fața lui în acest moment este câștigător.

Jocul Alles Zauberei din seria Happy Family Noris este o variantă de succes a principiului clasic al jocurilor de memorie. Combinația a două motive diferite crește puțin nivelul de dificultate, în comparație cu un joc de memorie normal. Zarurile aduc un pic de noroc în joc, ceea ce vă oferă o șansă împotriva campionilor familiei la jocuri de memorie. Ce mai ofera interesant jocul Alles Zauberei este că acele carti care au fost deja găsite nu sunt pur și simplu scoase din joc, ci ai ocazia să le furi de la colegii tăi jucători. Acest aspect face ca totul să fie un pic mai dificil, deoarece trebuie să aduceti aminte aceste cărți, dar în același timp este si palpitant.

Deși jocul este conceput pentru copiii de grădiniță și de vârstă școlară elementară, este distractiv si pentru jucătorii mai în vârstă, astfel încât frații mai mari să poată fi convinși să joace un joc. Alles Zauberei este un joc frumos care merita sa faca parte din jocoteca oricarui copil, cu toate acestea, ramane in urma o enigma nedezlegata: de ce face parte din joc bufnita de carton, cu suport? Ori poate asa trebuie sa fie orice joc magic care se respecta, lasand in urma un pic de mister!?…

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri!

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s