Reguli de joc – Kuh&Co. Ravensburger

kuh1

  • Jucatori: 2-4

  • Varsta: 4-10 ani

Conținut:

  • 5 zaruri cu simboluri-animale (vacă, găină, câine, pisică, oaie, porc)
  • 36 cărți cu animale (diverse combinații ale celor cinci animale de mai sus)

Imaginile animalelor de pe fiecare carte indică ce animale trebuie să arunci pe zar pentru a câștiga acea carte, deci aruncați zarurile și MULT NOROC!

kuh3Scopul jocului este să nimerești pe zaruri combinația de animale de pe cărți. Primul care obține patru cărți câștigă!

Pregătirea jocului – Amestecați bine cărțile și așezați-le într-un teanc, cu fața în jos în mijlocul zonei de joc. Întoarceți cartea cea mai de sus și așezați-o alături de teanc. Pregătiți zarurile.

Desfășurarea jocului
Începe jocul acela dintre voi care a fost cel mai recent într-o fermă.
Jocul continuă în sens orar. Privește cartea întoarsă pentru a vedea animalele de care ai nevoie. Animalele (simbol) se văd pe partea stângă a cărții ȘI, în întregime, în peisajul din centrul cărții.

kuh2

Ai dreptul la TREI aruncări cu zarurile! La prima aruncare folosești toate cele cinci zaruri. După fiecare aruncare compari zarurile cu cartea de joc. Zarurile care se potrivesc cu animalele de pe cartea de joc sunt așezate alături de aceasta, în dreptul fiecărui simbol.

Ai dreptul la TREI aruncări cu zarurile pentru a nimeri animalele de pe carte

Dacă arunci cu zarul toate animalele de pe carte, atunci o câștigi și o păstrezi în fața ta. Următorul jucător întoarce următoarea carte din teanc și primește zarurile. Acum este dreptul lui să arunce zarurile de trei ori pentru a nimeri combinația de animale de pe carte.

Într-o tură se poate câștiga O SINGURĂ carte. Ca atare, tura ta se termină o dată cu câștigarea unei cărți. Dacă nimerești combinația corectă din prima (sau a doua) aruncare, nu mai este cazul să arunci de trei ori.

Ai aruncat zarurile de trei ori dar nu ai nimerit toate animalele?

În acest caz, următorul jucător are dreptul la trei aruncări pentru a obține cartea ȘI va folosi doar zarurile disponibile, adică cele care nu sunt plasate alături de cartea în joc.

Zarurile vor fi predate fiecărui jucător, la rând până când este obținută combinația corectă de animale. Cel care o obține câștigă cartea și vine rândul următorului jucător de a întoarce următoarea carte.

Sfârșitul jocului : Jocul se încheie atunci când un jucător obține primul patru cărți.

Variantă de joc: Pentru un joc mai rapid și ușor vor fi eliminate din joc toate cărțile care au cinci animale.

Ii multumim doamnei Ioana Tohanean pentru inlesnirea traducerii! ❤

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri!

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s