Reguli de joc – Make ‘n’ Break Circus Ravensburger

Eliberati ringul! Imblanzitorii neinfricati va vor arata noile trucuri cu felinele salbatice. Se vor da in spectacol mereu cate doi imblanzitori : cine va reusi sa transpuna primul cerinta de pe jeton va primi doza cu mancare. Asa este, exista si o recompensa!

mbz1

Jocul e recomandat pentru 2-4 jucatori de 6 ani + .

Continutul jocului:

  • 15 piese din lemn ( 2 tigri, 2 pantere, 10 forme geometrice si 1 doza cu mancare)
  • 30 jetoane imprimate fata-verso, asadar cu 60 de cerinte de construit

Scopul jocului: Cate doi jucatori vor incerca sa construiasca in acelasi timp cerinta de pe un jeton, cat de repede vor putea. Cine reuseste la final sa adune cele mai multe puncte va fi castigator.

mbz2

Pregatirea jocului:

Se va juca pe o suprafata dreapta, pentru a putea sta in echilibru piesele din lemn. Pregatiti si o foaie de hartie si un creion, pentru a se tine scorul.

In functie de numarul total de jucatori, se va juca astfel:

  • cu doi jucatori, se vor juca cinci runde
  • cu trei jucatori, se vor juca patru runde. In fiecare runda vor juca A cu B, B cu C si C cu A.
  • cu patru jucatori, se vor juca trei runde. In fiecare runda vor juca A cu B, B cu C, C cu D si D cu A.

Cei doi dresori care vor juca o runda de imblanzit vor lua acelasi set de piese ( adica un tigru, o pantera si cinci piese de construit distincte).

Doza cu mancare lila va sta langa teancul cu jetoane de joc, care au fost bine amestecate inainte.

Sa inceapa jocul!

mbz3

Un jucator va intoarce primul jeton din teanc si il va pune pe masa, asa incat cei doi dresori sa il poata vedea bine. Cand vor fi doar doi jucatori in joc, vor intoarce cate un jeton cu schimbul; cand vor juca mai multi jucatori, jetonul va fi intors de un jucator inactiv in partida respectiva. Dupa aceea, acelasi jucator va striga „Eliberati ringul!” si, dupa acest semnal, jucatorii vor incepe sa construiasca modelul de pe jeton.

Jucatorul care termina primul de construit si crede ca a construit corect, dupa modelul de pe jeton, va lua repede doza cu mancare si va striga „Bravo!”.

Jucatorii vor verifica impreuna daca jucatorul care a terminat primul a construit corect.

  • Daca jucatorul a construit corect, el va primi in tabel, in dreptul numelui lui, numarul de puncte scris pe jetonul tocmai construit.  Jetoanele au punctaje de 1, 2 sau 3 puncte.
  • Daca jucatorul a construit gresit, atunci adversarul lui va primi numarul de puncte scris pe jeton, ca rasplata pentru el si ca pedeapsa pentru jucatorul care s-a grabit.

Dupa aceea, jetonul respectiv va fi pus sub teanc, doza cu mancare isi va relua locul langa teancul cu jetoane si se va juca mai departe, cu urmatorii dresori.

Sfarsitul jocului

Dupa ce toate rundele au fost jucate, se vor aduna punctele adunate de fiecare jucator. Cine are cele mai multe puncte este castigator si declarat Seful Dresorilor!

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri!

 

 

 

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s