Reguli de joc – Mein buntes Türmchen-Spiel Noris

Jocul este recomandat pentru 2-4 jucatori de 3 ani+.
DSCF5375
Continutul jocului:
  • 24 de margele din lemn in 6 culori
  • 4 turnulete pentru a pune margelele
  • 1 zar colorat

DSCF5376

Pregatirea jocului:
Cele 24 de margele vor fi  puse pe locurile colorate de pe omida. Pe fiecare loc colorat va fi pusa, deci, o margea de culoarea corespunzatoare.
Fiecare copil primeste un turnulet, pe care vor fi puse margele treptat, pe parcursul jocului, apoi se da cu zarul. Cine are primul culoarea rosie are voie sa inceapa.
DSCF5377
Scopul jocului:
In acest joc, jucatorii trebuie sa adune pe turnuletul lor 6 margele, dar nu oricum, ci cate una din fiecare culoare si INTR-O ANUMITA ORDINE. Cine are primul toate cele 6 margele pe turnuletul lui, aranjate in ordinea ceruta, este castigatorul jocului.
Desfasurarea jocului:
  • Ordinea in care trebuie sa fie asezate margelele pe turnulet este cea care este aratata pe omida: galben, portocaliu, rosu, mov, albastru, verde.
  • Fiecare jucator care e la rand are voie sa dea de doua ori cu zarul, apoi tura lui se incheie, urmatorul jucator e la rand.
  • Mai intai, jucatorii trebuie sa incerce sa dea cu zarul culoarea galben. Daca un jucator a dat galben, are voie sa ia o margea galbena de pe omida si sa o puna pe turnuletul lui. Apoi trebuie sa dea cu zarul culoarea portocaliu, ca sa aiba urmatoarea margea pe turnuletul lui. Dupa aceea, ii mai trebuie rosu, mov, albastru si verde.
  • Daca un jucator nu a reusit sa dea cu zarul culoarea galben, nu poate sa primeasca margelele in alta ordine, de exemplu margeaua portocalie, apoi galbena, etc. Ordinea in care se aduna margelele pe turnulet este esentiala.
  • Important: In mod normal, un jucator are voie sa dea doar de doua ori cu zarul. Dar, daca a reusit sa primeasca o margea, are voie inca o data sa dea de doua ori cu zarul!

Sfarsitul jocului:  Cine are primul toate cele 6 margele pe turnuletul lui, in ordinea stabilita, este castigatorul jocului.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri!

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s