Cine suntem

Suntem o EA si un EL, care se joaca de-a copilaria cu cei patru cinci( update februarie 2022! 😀 ) copilasi pe care i-am primit de la Dumnezeu ca pe un dar, impreuna incercand sa pacalim timpul si mai ales trecerea lui… prin joaca. In afara de copii, spatiul nostru locuibil mai e plin de jucarii- prietenii stiu de ce! Jucarii pe care le intoarcem pe toate partile, le studiem, le scuturam,le invartim, le fotografiem, le invatam si scoatem din ele tot ce-au mai bun, ca sa ne faca tuturor copilaria vie si mereu prezenta.

Ce facem pe blog? Ne jucam, evident. Planuim sa postam despre copii, despre jucarii, despre jucarii si copii la un loc si tot asa… Speram sa ne iasa!

Publicitate

Un gând despre „Cine suntem

  1. Felicitari!!! Ma bucur mult, mult, mult ca ti-ai deschis un blog….sigur vom afla lucuri fff interesante,noi si captivante despre jucarii, jocuri, carti, crafturi….ce vor veni din tara jucariilor (caci voi de fapt traiti intr-o lume de basm, plina de cele mai frumoase jocuri si jucarii). Va vom urmari cu mult interes! cu drag, ursuletii 🙂

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s