Reguli de joc – Affen Wippe Schmidt

Affen Wippe – Leaganul maimutelor

519VQ2WFP5L._SX355_

Motto-„O banana nu cade niciodata singura!

Scopul jocului : fiecare jucator incearca sa agate cat mai multe banane pe maimuta. Pentru fiecare banana agatata se primeste cate un punct. Cine, la sfarsitul a 3 runde de joc, are acumulate cele mai multe puncte, este declarat castigator.

Pregatirea pentru joc : maimuta va fi pusa pe palmier si cel mai in varsta jucator va primi toate cele 16 banane. El va incerca sa le agate, rand pe rand, de maimuta, avand grija ca niciuna din banane sa nu cada. Cand nu reuseste sa agate o banana sau altele cad, nu inseamna ca se termina runda lui. Acel jucator va primi tot atatea puncte cate banane reuseste sa agate de maimuta, fara ca acestea sa cada pana la sfarsitul rundei lui. Jucatorul care va reusi sa agate TOATE cele 16 banane, fara a cadea vreuna, va primi inca 4 puncte BONUS, pe langa cele 16 pentru banane. Intr-o tura de succes, un jucator poate castiga maxim 20 puncte (16 + 4 bonus).

Sfarsitul jocului:

-jocul tine 3 ture, fiecare jucator avand ocazia de 3 ori, in fiecare runda, sa agate cele 16 banane si sa acumuleze astfel puncte. Cine, la sfarsitul celor 3 ture, are cel mai mare punctaj, e declarat castigator.

Atentie!! – jocul se joaca doar cu o mana, iar cand bananele sunt asezate pe rand pe maimuta, nu este permisa atingerea sau sprijinirea maimutei cu cealalta mana!

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri! ❤

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s