Reguli de joc – Der Maulwurf und sein Lieblingsspiel Ravensburger

Der Maulwurf und sein Lieblingsspiel – Cartitel si jocul lui preferat

4626f183-94e2-4dff-96af-381ddbc891fe

La inceput, fiecare jucator isi alege 4 pioni de joc de aceeasi culoare si se pregatesc sa dea cu zarul. Cel mai tanar jucator incepe.
Pentru a putea intra in joc, fiecare jucator trebuie sa arunce cu zarul simbolul ‘floare’. Daca ai dat cu zarul si a picat floarea, ai voie sa mai dai cu zarul o data, apoi vei inainta cu un pion din cei patru pe urmatorul simbol indicat de tar ( inima, ciuperca, floare, copac, soare sau umbrela). Daca nu ai aruncat pe zar floarea de la bun inceput, dai zarul urmatorului jucator.

Cand mai arunci cu zarul pe parcursul jocului si pica simbolul florii, ai voie sa inaintezi cu un pion de-al tau care e deja in joc pe un spatiu pe care e simbolul florii ori ai voie sa introduci in joc alt pion de-al tau care e in asteptare. Surpriza e ca, de fiecare data cand arunci cu zarul simbolul cu floare, dupa aceea ai voie sa arunci din nou cu zarul, asa ca la o singura runda de joc poti ajunge chiar departe!

Pe un spatiu de joc nu are voie sa stea decat o singura figurina, de aceea daca cumva ajungi cu un pion de-al tau pe un loc pe care e un pion de-al adversarului tau, il vei intoarce pe acesta inapoi la Start si jucatorul adversar e nevoit sa o ia de la inceput.

Ai castigat atunci cand toate cele 4 figurine ale tale ajung la finish, felicitari!

Varianta pentru jucatori mai micuti: daca ajungi pe un spatiu ocupat de alta figurina, ai voie sa sari peste ea si sa iti duci pionul pe urmatorul spatiu de joc liber cu simbolul indicat de zarul aruncat de tine.

Jocul acesta seamana cu jocul cu anotimpurile, pentru care puteti gasi reguli de joc aici.

1

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri! ❤

Lasati un comentariu