Reguli de joc – Würfelpuzzle Ravensburger/Schmidt

Würfelpuzzle – Puzzle cu zaruri, cu toate variantele sale

Scopul jocului este sa fii primul care termina de facut puzzle-ul sau.

Pregatirea pentru joc:
pentru inceput fiecare jucator isi va alege imaginea pe care va dori sa o formeze. Plansele de puzzle care sunt in plus vor fi repuse in cutie, asa incat fiecare jucator are doar o plansa. Apoi piesele de puzzle ale planselor alese vor fi amestecate si puse impreuna pe mijlocul mesei.

Cum se joaca?
Jucatorul care arunca cel mai mare zar va fi primul. Dai cu zarul si ai voie sa iei din centrul mesei piesa din imaginea ta care are scrisa pe ea acel numar aruncat cu zarul de catre tine. Toate piesele de puzzle au inscriptionate pe ele unul din simbolurile zarului, de la 1 la 6. Daca ai aruncat 4 pe zar, atunci ai voie sa iei piesa cu numarul 4 din puzzle-ul tau. Jocul se joaca in acest fel si incet-incet imaginile vor incepe sa prinda contur si sa se intregeasca. Daca la un moment dat dai cu zarul tot 4, sa zicem, si deja ai piesa cu acest numar, ai ghinion, nu primesti nimic, trebuie sa astepti tura urmatoare, poate vei avea mai mult noroc.
Castigator e jucatorul care isi termina primul intregul puzzle.

O alta varianta de joc, putin mai grea, ar fi aceea ca puzzle-ul sa fie format in ordine crescatoare. Adica intai trebuie sa dai 1 pe zar, primesti fragmentul 1 din puzzle, apoi sa dai 2 pe zar si asa mai departe.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui joc, il puteti gasi uneori la noi, sh, pe pagina de facebook Julia Toys si pe profilul privat Julia Dahman, pe care apar albumele cu jocuri de vanzare.

Joaca frumoasa va dorim! Creati amintiri! ❤

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s